Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، سی و هشتمین جشنوراه فیلم فجر از 12 بهمن‌ماه همزمان با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در تهران آغاز به کار کرده است و 115 فیلم سینمایی در این جشنواره حضور یافته اند.
«درخت گردو»، «شنای پروانه»، «خروج»، «لباس شخصی»، «پسرکشی» و ... از معروف‌ترین فیلم‌های این جشنواره تاکنون هستند که حتی بعضی از فیلم ها در استان های کشور به سانس فوق العاده رسیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


درباره استقبال از جشنواره فیلم فجر، فیلم‌نامه، مسائل مربوط به موضوعات فنی فیلم ها و جلوه های بصری و تکنیکی با علی یازلو کارگردان و تهیه کننده سینما به گفت‌وگو نشستیم.   *جشنواره فجر امسال کم رونق است
وی معتقد است که جشنواره فیلم فجر امسال کم رمق و رونق آنچنانی ندارد و سطح کیفی فیلم‌ها نیز روند نزولی داشته است.
این کارگردان و تهیه کننده سینما می‌گوید هنوز نمی توان به طور قطع درخصوص سینما و جشنواره صحبت کرد چرا که باید تمام فیلم هایی که به جشنواره راه پیدا کرده‌اند را دید که بنده همه فیلم‌ها را ندیده‌ام.   *مشکل فیلم‌های سینمایی جشنوراه فجر امسال فیلم‌نامه است/اقتصاد سینما ضعیف شده است
یازرلو با تاکید بر اینکه اساس مشکل فیلم‌های سینمایی جشنوراه فجر امسال فیلم‌نامه است، گفت: متاسفانه به دلیل سیاست های وزارت ارشاد و خود جشنواره کیفیت فیلم‌نامه ها ضعیف است و بسیاری از فیلم های خوب نتوانستند به این جشنوراه راه یابند.
وی اضافه کرد: البته ساختار فیلم ها نیز مورد نقد است که قطعا الان سینما شدیدا تحت تاثیر فضای تحریم ها و فضای اقتصادی حاکم بر کل کشور است.
این کارگردان و تهیه کننده سینما با بیان اینکه سینما یک تجارت است، گفت: سینما ارتباط بسیار نزدیکی با وضعیت اقتصادی دارد اگر اقتصاد قوی نباشد قطعا اسپانسرها نیز با بودجه کمتری از این حرفه و هنر حمایت می کنند و در نهایت شما به عنوان یک سازنده مجبور هستید که بسیاری از کیفیت ها را حذف کنید.
یازرلو می گوید که بسیاری از فیلم های سینمایی حضار در جشنوراه با بودجه حداقلی ساخته شده اند و این به دلیل اقتصاد ضعیف سینمای ما است بنابراین وقتی اقتصاد ضعیف باشد فیلم نیز استانداردهای لازم را نخواهد داشت بنابراین کارگردان تقصیری ندارد.   *هزینه نهایی فیلم‌های ایرانی برابر یک یا دو سکانس فیلم‌های هالیوودی است
وی با بیان اینکه هزینه نهایی فیلم های ما با 700 میلیون الی 1 میلیارد تومان است، تصریح کرد:  شما نمی توانید با این هزینه‌ها فیلم های ایرانی را با فیلم های هالیوودی که فقط هزینه 2 الی 3 سکانس آنها 1 میلیارد تومان است مقایسه کنید.   *فیلم های اکشن سینمای ایران کم است چون هزینه زیادی می‌برد
این کارگردان سینما خاطرنشان کرد: برخی انتقادها وجود دارد که چرا فیلم های اکشن در سینمای ما کم است من می گویم کم نیست بلکه فیلم های اکشن هزینه بر است و ما قادر نیستیم این هزینه را تامین کنیم.
یازرلو با تاکید بر اینکه سینما تابع سرمایه است، گفت: شما وقتی پول کافی برای ساخت فیلم نداشته باشید مجبورید که قید جلوه های ویژه را در فیلم بزنید و یا فلان صحنه ها را حذف کنید که دیگر چیزی از فیلم باقی نمی ماند.
پ/

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: یازرلو کارگردان سینما جشنواره فجر جشنوراه فیلم فجر سینما کارگردان کارگردان و تهیه کننده سینما فیلم های هالیوودی فیلم های سینمایی فیلم های ایرانی فیلم های اکشن فیلم ها فجر امسال فیلم نامه فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۹۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد

به گزارش قدس آنلاین، «ایساتیس» پیش از این در جشنواره سینماحقیقت و جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، جشنواره جهانی فیلم فجر و جشن مستقل سینمای مستند ایران به نمایش درآمده است و موفق به کسب جایزه ویژه دبیر جشنواره سینماحقیقت، تندیس بهترین مستند بلند در بخش بین‌الملل جشنواره شهر و تندیس موسیقی از جشن مستقل سینمای مستند شده است. این فیلم همچنین در جشنواره‌های خارجی از جمله جشنواره فیلم مستند مسکو، جشنواره اوشن سیتی امریکا، کازان روسیه، جشنواره سبز مونتنگرو، جشنواره مستند ازمیر و... شرکت کرده و جوایزی از جمله جایزه بهترین فیلم جشنواره اوشن سیتی، جایزه بهترین فیلم جشنواره مونته نگرو را کسب کرده است.

موفقیت مهم و ارزشمند این فیلم اکران موفق و پرمخاطب در شهرستان‌هاست که بعد از موفقیت مستندهایی مانند «در جستجوی فریده» به کارگردانی آزاده موسوی و کوروش عطایی، «کاپیتان من» به کارگردانی سیاوش صفاریان‌پور و همچنین فیلم‌های سینمایی «مقیمان ناکجا» به کارگردانی شهاب حسینی، «پوست» به کارگردانی بهمن و بهرام ارک و مجموعه فیلم‌های کوتاه «اتاق فرار»، «یک سانس چند رویا» و «فیلم کوتاه ژانر وحشت» نوید موفقیت و گسترش سینمای متفکر ایران را در سراسر کشور و برای مخاطبان گسترده‌ای در شهرهای مختلف به ارمغان می‌آورد.

داستان فیلم مستند «ایساتیس» به معرفی قنات‌ها و تاریخچه آن در استان یزد است و به این بهانه قسمت مهمی از تاریخ این استان کهن ایران را بازگو می‌کند و صدایی است شاعرانه و قصه‌گو که تا به حال ناشنیده مانده است. تدوین این فیلم توسط «بهمن کیارستمی» و «پویا پارسامقام» صورت گرفته و فیلمبرداری آن به عهده «مهدی آزادی» از فیلمبرداران نام آشنا و برنده جایزه معتبر و مهم «قورباغه طلایی» جشنواره کمرایمیج بوده است. داستان فیلم با صدای روان و آشنای «ابوالحسن تهامی‌نژاد»، «نصرالله مدقالچی»، «زهره شکوفنده» و «مریم شیرزاد» روایت می‌شود.

«مسعود فروتن» این فیلم را با فیلم «باد صبا» مقایسه کرد و کارگردانی این فیلم را ستود. «دکتر اصغر دادبه» چهره ماندگار ادبیات و فلسفه محتوای مطرح شده از فیلم را از جمله موارد مهم در لیست نجات فرهنگ ایران در طول تاریخ دانستند. «دکتر جوادیان» رییس مرکز بین‌المللی قنات و سازه‌های تاریخی آبی به عنوان مرجع معتبر در موضوع روایت شده در فیلم از تحقیق این فیلم و مستندات آن اعلام رضایت کردند. «رضا صائمی» منتقد سینما و فعال فرهنگی در فصلنامه سینما حقیقت به بررسی نوع روایت فیلم پرداخته و به استفاده از المان‌های آب، باد، خاک و آتش برای روایت داستان اشاره کرده است و تلاش فیلمساز را در معرفی یک شهر توسط این فیلم را پلی برای معرفی جهان دانسته است. مجله فیلم در یادداشتی به ترکیب تیم سازنده فیلم اشاره کرده است و نویسنده، اعتبار، سابقه و تبحر این گروه و انتخاب صحیح کارگردان و تهیه‌کننده فیلم را از نکات مهم و قابل توجه این مستند دانسته است.

دیگر خبرها

  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • سینما به روایت «آپاراتچی»
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)
  • سینما بدون چهره کارگر ایرانی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟