Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سایت زومجی می توانید با بیش از ۴ هزار فیلم در ژانرهای اکشن، ترسناک، کمدی، عاشقانه آشنا شوید و همیشه با جدیدترین اخبار سینما و تلویزیون به‌روز باشید.

چه فیلمی می‌خواهید تماشا کنید؟ فیلم ترسناک یا فیلم اکشن؟‌ آیا به دنبال آخرین اخبار فیلم‌های سینمایی یا سریال تلویزیونی هستید یا نه، تنها می‌خواهید نقدهای تخصصی منتقدان را مطالعه کنید؟ وبسایت خبری و تحلیلی زومجی به عنوان پرمخاطب‌ترین رسانه سرگرمی ایران در طول پنج سال فعالیت، توجه به نیاز بازدیدکنندگان را سرمشق خود قرار داده است و از همین جهت به منبعی بزرگ از معرفی به‌روزترین و بهترین فیلم‌ها و سریال‌ها تبدیل شده است؛ فیلم هایی که حداقل یک بار در طول عمر خود باید تماشا کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در زومجی عاشق و شیفته فیلم‌ها و سریال‌های تلویزیونی در ژانرهای مختلف از جمله فیلم کمدی ایرانی هستیم. منتقدان ما همواره اخبار و حواشی سینما و تلویزیون را رصد می‌کنند تا شما را از بهترین فیلم‌هایی که باید تماشا کنید مطلع کنند و اگر نکته‌ای در مورد فیلمی را متوجه نشدید می‌توانید نقدهای دقیق موشکافانه ما را بخوانید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

 زومجی تا به امروز به لطف داشتن تیمی منسجم متشکل از ۷۰ نویسنده و منتقد حوزه سرگرمی از جمله فیلم و سریال توانسته بیش از ۴۰۰۰ فیلم و سریال را در ژانرهای مختلف معرفی و بررسی کند. البته نقد و بررسی فیلم‌ها یا معرفی برترین فیلم‌های سال و تاریخ سینما تنها تخصص رسانه زومجی نیست! اگر می‌خواهید به‌روز باشید و از اخبار سلبریتی‌ها، باکس آفیس، رویدادهای اسکار و گلدن گلوب یا اتفاق‌های روز سینما در  ایران و جهان مطلع شوید؛ تیم زومجی در سریع‌ترین زمان ممکن اخبار سینما، سریال و تلویزیون را با جزئیات کامل برای شما منتشر می‌کند.

معرفی بهترین فیلم ها در ژانرهای مختلف از جمله وحشت

یکی از مهم‌ترین بخش‌های زومجی در کنار نقد و بررسی، معرفی فیلم‌هایی در ژانرهای مختلف است. فرضا فیلم اکشن یکی از محبوبت‌ترین ژانرها در سینما است. فیلم‌های اکشن جنگی، اکشن کمدی یا حتی اکشن ترسناک از جمله‌ی محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین‌های دنیای سینما هستند و زومجی برای آنکه بتوانید به آسانی بهترین فیلم‌های هر ژانر را پیدا کنید آنها را به شما معرفی می‌کند.

 از طرفی بسیاری به فیلم کمدی علاقه دارند. فیلم‌هایی که لحظه‌ای خنده را روی صورت شما می‌آورند و باعث می‌شوند تا درکنار خانواده از تماشا و قهقه‌ زدن لذت ببرید. تخصص ما در معرفی فیلم‌‌های مختلف به‌دلیل تجربه طولانی مدت منتقدین باعث شده تا بتوانیم به عنوان پرمخاطب‌ترین رسانه سرگرمی ایران بیش از ۴۰ میلیون بازدید کننده سایت را با مقالات مختلف راضی نگه‌داریم. زومجی جامعه‌ای بزرگ از علاقمندان به فیلم و سریال است و تاکنون بیش از ۸۰۰ هزار نظر در پست‌های زومجی توسط کاربران ثبت شده است. نظر افراد دیگر به شما این امکان را می‌دهد تا در کنار تبادل نظر با آنها، اطلاعات بیشتری را قبل از تماشای فیلم‌ها به‌دست بیاورید. اطلاعاتی که به شما کمک می‌کند تا یک فیلم جدید خوب را دانلود کنید یا به سراغ فیلم بهتر دیگری بروید.

برنامه سینمایی فریم؛ هر هفته یک ساعت با دنیای سینما و تلویزیون

فریم، برنامه سینمایی زومجی تاکنون در هفتاد و شش قسمت پخش شده است. در فریم ما از به‌روزترین اخبار سینما و تلویزیون در جهان می‌گوییم و در آیتم‌های مختلف فیلم‌هایی را به شما معرفی می‌کنیم. بهترین فیلم‌های ابرقهرمانی از دنیای کمیک و سینمایی مارول مانند مرد عنکبوتی یا دنیای سینمایی دی‌سی مانند بتمن، سوپرمن یا جوکر را معرفی می‌کنیم. اگر به سینمای کارگردان‌های خاص مثل دارن آرنوفسکی، بونگ جون هو یا آلفرد هیچکات و غیره علاقه دارید، برنامه فریم با حضور کارشناسان از دنیای خارق‌العاده و مفاهیم ارزشمند سینمایی هر کدام از این فیلم سازان می‌گوید. البته فریم تنها به این موضوعات خلاصه نمی‌شود و هر هفته در برنامه‌ای یک ساعتی آیتم های مختلفی را برای شما پخش می‌کنیم.

شما نیز می‌توانید به راحتی با جستجوی نام «زومجی» در گوگل به وب‌سایت خبری تحلیلی ما سر بزنید تا نه‌تنها از آخرین اخبار مطلع شوید بلکه به انواع و اقسام مطالب در حوزه سینما دسترسی پیدا کنید.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بهترین فیلم های ترسناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۹۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار

دهم اردیبهشت‌ماه سالروز درگذشت بازیگری است که نه تنها به عنوان نخستین هنرپیشه زن ایرانی شناخته می‌شود بلکه از منظری دیگر او را اولین قربانی در ناتوانیِ بومی کردنِ تفکر مدرن در سینمای ایران می‌دانند.

به گزارش ایسنا، نام صدیقه‌ (روح‌انگیز) سامی‌نژاد که متولد سال ۱۲۹۵ بود، با بازی در نقش «گلنار» در فیلم «دختر لُر» برای همیشه در تاریخ سینمای ایران باقی مانده است. «دختر لر» نخستین اثر ناطق سینمای ایران است و در سال ۱۳۱۲ توسط خان‌بهادر اردشیر ایرانی و عبدالحسین سپنتا ساخته شد.

با پخش «دختر لر» در سینماها که با استقبال فراوانی هم روبرو شد، سامی‌نژاد به شهرت رسید اما بعد سرنوشت بسیار تلخی پیدا کرد.  

فریدون جیرانی سال ۱۳۸۹ در دورانی که پخش یک مصاحبه با فریماه فرجامی بعد از سال‌ها بی‌خبری و با تصاویری تکان‌دهنده از این ستاره سال‌های دور سینما واکنش‌های تندی را به دنبال داشت، در مطلبی بیان کرد:‌ «زندگی بازیگران در سینمای ایران تلخ است و این فقط مربوط به سال‌های پس از انقلاب نیست. از ابتدای ورود سینما به ایران این سرگذشت تلخ تکرار شده است. ۱۳ اردیبهشت سال ۱۳۷۶ یک روز صبح به دفتر مجله سینما زنگ زدند و گفتند روح‌انگیز سامی‌نژاد مُرده است. من تا آن روز فکر می‌کردم روح‌انگیز سامی‌نژاد باید سال‌ها پیش مرده باشد. به خانه خواهرش عالیه زند تبریزی زنگ زدم و دیدم خبر درست است. رفتم خانه عالیه زند تبریزی و فهمیدم سامی‌نژاد بعدازظهر چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۷۶ در سن ۸۶ سالگی در تنهایی مرده و روز پنج‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در قطعه ۳۴ ردیف ۴۴ شماره ۴۶ در جایی گمنامی خاک شده است. رختخواب سامی‌نژاد وسط خانه بود. تنها میراث این اولین بازیگر سینما یک کیسه نایلونی بود و داخل آن یک بسته سیگار، یک شناسنامه و بروشور تانشده «دختر لر».» 

این کارگردان سینما همچنین گفته بود: «من قبل از دیدن این میراث، تصویر سامی‌نژاد را در فیلم تهامی‌نژاد دیده بودم که گریه می‌کرد و دیگر هیچ. «ایران قادری» که یک روز سرشناس‌ترین بازیگر تماشاخانه تهران بود، چه شد؟ چگونه مُرد؟ چه کسی خبر داشت؟ و خیلی‌های دیگر. ریشه سرگذشت تلخ بازیگران در سینمای ایران را باید در جامعه‌ای جستجو کرد که نتوانسته است تفکر مدرن را بومی کند و در خودش حل نماید. متاسفانه اولین قربانیان این ناتوانی بازیگران زن سینما بودند.» 

عباس بهارلو - مورخ و پژوهشگر سینما - در سال ۱۳۸۱ مطلبی درباره این بازیگر نوشته بود که در بخش‌هایی از آن آمده است: «وقتی‌ در سال‌ ۱۳۱۲ فیلمِ‌ «دختر لر» ساخته مشترک‌ خان‌بهادر اردشیر ایرانی‌ و عبدالحسین ‌سپنتا، که‌ صدیقه‌ سامی‌نژاد در آن‌ نقش‌ «گلنار» را بازی‌ می‌کرد، در تهران‌ نمایش‌ داده‌ شد، در میان‌ مردمی‌ که‌ برای‌ بار نخست‌ سیمای‌ یک‌ زن‌ ایرانی‌ را بر پرده سینما دیده‌ بودند واکنش‌های‌ ناگواری برانگیخت، که‌ به‌درستی‌ روشن‌ نیست‌ ــ و احتمالاً هیچ‌گاه‌ نیز معلوم‌ نخواهد شد ــ که‌ آیا خانم‌ صدیقه‌ سامی‌نژاد تصوری‌ از آن‌ واکنش‌ها در ذهن‌ داشته‌ است‌ یا خیر، و آیا اگر می‌داشت‌ حاضر به‌ ایفای نقش در آن‌ فیلم‌ می‌شد؟»

گفته می‌شود که در آن مقطع آوانس‌ اوگانیانس‌ نیز کوشش‌هایی را در زمینه ساخت فیلم انجام می‌داد و در این‌باره بهارلو ادامه داده است: «به‌موازات‌ فعالیت‌های‌ سخت‌کوشانه اوگانیانس در ایران، عبدالحسین‌ سپنتا و خان‌بهادر اردشیر ایرانی‌ نیز برای‌ ساختن‌ نخستین‌ فیلم‌ مشترک‌ در هندوستان‌ در جست‌وجوی‌ بازیگر زنی‌ بودند که زبان‌ فارسی‌ بداند و نقش‌ «گلنار» را در فیلم‌ «دختر لر» بازی‌ کند. تا قبل‌ از دوره پهلوی‌ِ اول‌ بازی‌ زنانِ ‌مسلمان‌ در نمایش‌ها و تعزیه‌ها ممنوع‌ بود و بازیگران‌ زنی‌ که‌ در این‌ سال‌ها در فیلم‌های‌ اوگانیانس‌ و مرادی‌ ایفای‌ نقش‌ می‌کردند مانند مادام‌ سیرانوش، لیدا ماطاوسیان، ژاسمین‌ ژوزف، زما اوگانیانس‌ و آسیا قسطانیان‌ (کوستانیان) از بانوان‌ ارمنی‌ بودند که‌ اکثر آن‌ها از صحنه تئاتر به ‌سینما آمده‌ بودند، به‌همین‌ دلیل‌ موانع‌ کم‌تری‌ بر سرِ راه‌ خود داشتند.

سپنتا موفق‌ شد صدیقه‌ (روح‌انگیز) سامی‌نژاد، همسر یکی‌ از کارکنان‌ کمپانی‌ امپریال فیلم‌ بمبئی، را که‌ از سیزده‌ سالگی‌ از کرمان‌ به هندوستان‌ رفته‌ بود مجاب‌ کند و با این‌ توضیح‌ که نام‌ او به‌عنوان‌ نخستین‌ بازیگر زن‌ در تاریخ ‌سینمای‌ ایران‌ ثبت‌ خواهد شد ــ که‌ شد ــ موافقت‌ او و شوهرش، دماوندی، را برای‌ بازی‌ در فیلمش‌ جلب‌ کند. بدین‌ ترتیب‌ گروه‌ هندی‌ ـ ایرانی‌ عبدالحسین‌ سپنتا و اردشیر ایرانی‌ کار خود را در هندوستان‌ آغاز کرد.

«دختر لر» نخستین‌ بار در سی‌ام‌ آبان‌ ۱۳۱۲ در دو سینمای‌ مایاک‌ (دیده‌بان) و سپه‌ بر پرده‌ آمد، و نمایش‌ آن، سال‌ بعد از دوم‌ مردادماه‌ ۱۳۱۳ در سینما مایاک‌ تکرار شد، و پس‌ از یک‌ ماه‌ از چهارم ‌آذر نمایش‌ آن‌ در سینما سپه‌ به‌ مدت‌ پنجاه‌ روز ادامه‌ یافت. سپس‌ با یک‌ دو هفته‌ وقفه‌ در همین‌سینما از نو بر پرده‌ رفت. استقبال‌ از فیلم‌ بسیار پُرشور بود و حتی‌ «مادر بزرگ‌های‌ خیلی‌ پیر» هم‌ رفتند تا سرگذشت‌ «دختر لر» را به‌چشم‌ ببینند.»

 ایفای‌ نقش‌ گلنار در «دختر لر» موجب‌ شد که‌ صدیقه‌ سامی‌نژاد چنان انگشت‌نما و زبانزد خاص‌ و عام‌ شود که هم با دشنام روبرو شد و هم با تشویق برخی مردم در شهرهای مختلف.»

سامی‌نژاد در سال‌ ۱۳۴۹ یعنی ۳۷ سال‌ پس‌ از نمایش‌ «دختر لر»، در مستندی از محمد تهامی‌نژاد با نام‌ «سینمای‌ ایران‌ از مشروطیت‌ تا سپنتا» حضور یافت‌ و به‌ روایت‌ زندگی‌ دشوار و پر از رنج خود پرداخت.

از تهامی‌نژاد نقل‌ شده است‌: «اغلب‌ به‌طور کنترل‌نشده‌ای‌ می‌خندید و در حالی‌که‌ اشک‌ در چشمانش‌ حلقه‌ زده‌ بود به‌ من‌ گفت‌ که‌ هنگام‌ اقامت‌ در هند ایرانی‌های‌ متعصب‌ او را مورد ضرب‌وشتم‌ قرارمی‌دادند و حتی‌ بطری‌ به‌طرفش‌ پرتاب ‌می‌کردند. به‌طوری‌که‌ همواره‌ مجبور بود همراه ‌با محافظ‌ از استودیو امپریال‌ فیلم‌ خارج‌ شود.»

درباره این چهره مستند دیگری با نام «روح‌انگیز سامی‌نژاد» به کارگردانی مجید فدایی نیز ساخته شده که در ارتباط با زندگی نخستین بازیگر زن سینمای ایران و ایفاگر نقش «دختر لر» است،

سامی‌نژاد در حالی در 80 سالگی از دنیا رفت که خاطرات زیادی از دورانی که «دختر لر» ساخته شد و حواشی پیرامون آن بازگو نشد. فریدون جیرانی که مطالعات زیادی درباره تاریخ سینما دارد، با بیان اینکه چنین اتفاقی فقط مختص نخستین بازیگران سینما نبوده، در مصاحبه‌ای با ایسنا گفته بود:‌ «بسیاری از بازیگران سینما، حرف و تاریخ سینما را با خود به زیر خاک بردند. من بارها به آن‌ها گفته بودم که اجازه بدهید این اطلاعات به نسل‌های دیگر انتقال داده شود، اما بسیاری از آن‌ها به این موضوع توجه نکردند.» 

او گفته است: «قدیمی‌های معروف، بریده‌اند و سعی می‌کنند که صحبت نکنند، چون معتقدند سال‌ها به آن‌ها بی‌لطفی شده است و دل پرگلایه‌ای دارند. مثل ناصر ملک مطیعی که من یک بار از او دعوت کردم تا به خانه سینما بیاید و درباره «چهارراه حوادث» (فیلمی به کارگردانی ساموئل خاچیکیان) صحبت کند و هرچه اصرار کردم موافقت نکرد.  فردین هم دق کرد، در حالی که می‌توانست بازی کند. در یکی از برنامه‌های تلویزیونی هفت، بعد از سال‌ها آقای افخمی گفت که اگر به تاریخ سینما مراجعه کنید می‌بینید که بعد از فیلم «گنج قارون» تعداد سینماهای تهران افزایش پیدا کرده است بنابراین نمی‌توان نقش فردین را در تاریخ سینمای ایران انکار کرد اما سال‌ها تلاش شد که این نقش را انکار و حذف کنیم اما نتوانستیم. برای همین بعد از فوت او تشییع جنازه باشکوهی شکل گرفت. او می‌توانست بازی کند، چرا بازی نکرد؟ اگر بازی می‌کرد چه اتفاقی می‌افتاد؟ در سینمای سی سال اخیر که علی بی‌غمی وجود نداشت، می توانست نقش یک پدر را بازی بکند.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت + عکس
  • بهترین فیلم های سامورایی قرن بیست و یکم؛ از The Last Ronin تا ۱۳ Assassins (+عکس)
  • سفیر چین: روابط پکن و کابل در بهترین حالت قرار دارد
  • بدهکاری سینما و تلویزیون به روز معلم
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • حملات ضدفرهنگی پدافند شایسته می‌طلبد
  • انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال از میان ۲ گزینه اروپایی و ۲ مربی داخلی
  • فیلم | ماجرای کم شدن لول های تریاک در سریال آینه عبرت | مواد مخدر مصرفی آتقی واقعی بود!
  • جواب ترسناک دکتر ایرانی؛ انسان امکان تولید دایناسور دارد! | فیلم
  • معرفی دو گزینه اروپایی سرمربیگری تیم ملی بسکتبال